Поруч з Інформаційними заходами, які вже відбуваються у різних регіонах України, Український культурний фонд з радістю надає вичерпну інформацію заявникам стосовно правил подачі проектних заявок на отримання дофінансування.

Український культурний фонд відкритий для консультацій щодня протягом чотирьох наступних тижнів – часу, який лишився до дедлайну подачі заявок у робочі дні (ПН. – ПТ. З 9:00 до 18:00, крім обіду з 13:00 до 14:00). Однак для більш ефективної комунікації заохочуємо вас звертатися у спеціальні Консультаційні дні. Консультаційні дні відбуватимуться щосереди, з 6 до 27 червня (4 середи підряд). Тобто консультації УКФ пройдуть 6, 13, 20 та 27 червня 2018 року з 15:00 до 18:00.

На Консультаційних днях УКФ заявники зможуть отримати пояснення щодо технічних критеріїв подачі проектів та усієї інформації, прописаної в Порядку про конкурси та Інструкціях для заявників. Ми очікуємо на аплікантів, які вже ознайомилися з усіма умовами проведення конкурсів Українського культурного фонду, вже мають частково заповнені документи та потребують відповідей саме на технічні питання.

Адреса: Лаврська 10/12, 2-ий поверх УКФ, каб.205.
*На прохідній повідомте, що йдете на консультацію до УКФ.