04 Серпня 2022, 15:08

На виконання пункту 7 Положення про Національну раду з відновлення України від наслідків війни, затвердженого Указом Президента України від 21 квітня 2022 р. № 266/2022 утворено робочу групу з питань культури та інформаційної політики при Національній раді з відновлення України від наслідків війни.

Робочою групою напрацьовано пропозиції та стратегічні ініціативи щодо пріоритетних реформ, прийняття та реалізація яких є необхідними у воєнний і післявоєнний періоди, та підготовлено проєкт Плану відновлення України (в частині культури та інформаційної політики).

Зауваження і пропозиції до проєкту Плану відновлення України приймаються до 19 серпня 2022 року на електронну адресу: [email protected] за формами, що додаються:

  • Додаток № 1 – для надання пропозицій щодо доповнення існуючої редакції Плану новими інвестиційними проєктами, пріоритетами чи заходами;
  • Додаток № 2 – для надання пропозицій щодо внесення змін до існуючої редакції Плану (виключення окремих положень з тексту Плану чи викладення їх в новій редакції).

Надані пропозиції та зауваження будуть розглянуті під час доопрацювання проєкту Плану відновлення України. Результати консультацій з громадськістю будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства культури та інформаційної політики України.


Категорія: Статті