04 Жовтня 2023, 11:10

Український культурний фонд у партнерстві з Національним бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні запрошують на П’ятий міжнародний ярмарок грантів у сфері культури, що відбудеться 2 листопада офлайн у Києві.

В умовах сьогодення культурний та креативний сектор України як ніколи потребує підтримки. П’ятий міжнародний ярмарок грантів стане ефективним майданчиком для спілкування між грантодавцями та представниками культурного і креативного секторів України, що перебувають у пошуку фінансової підтримки для своїх культурних проєктів та ініціатив. Наскрізна тематика цьогорічного заходу - монетизація культури.

Чому варто відвідати наш захід? 

Ви дізнаєтесь про можливості грантової підтримки від українських інституцій, програм та ініціатив, а також від європейських та міжнародних програм. Зокрема Український культурний фонд презентує новий грантовий сезон на 2024 рік. Ви також зможете обмінятися власним досвідом та зустріти потенційних партнерів для ваших майбутніх проєктів. 

В межах заходу також відбудуться:

  • воркшоп про проєктний менеджмент у сфері культури та грантовий менеджмент;
  • дискусія про інклюзивне відновлення української культури та креативних секторів від проєкту 'Restoring Ukraine together', що реалізується мережею захисту національних інтересів 'АНТС' за фінансової підтримки Європейського Союзу;
  • дискусія за участі проєктних менеджерів бюро програми «Креативна Європа» з різних країн-учасниць програми;
  • воркшоп із підготовки проєктної заявки від Українського культурного фонду.

Щоб відвідати захід, необхідно зареєструватися до 18 жовтня включно за посиланням. Місце проведення заходу вміщує обмежену кількість осіб, всім відібраним учасникам буде надіслано підтвердження щодо їхньої участі. 

Зверніть увагу. Організатори не компенсують витрати на проїзд та проживання. Якщо вам потрібне офіційне запрошення для оформлення відрядження, просимо повідомити, написавши листа на пошту [email protected]

Партнери заходу: Український культурний фонд та проєкт 'Restoring Ukraine together', що реалізується мережею захисту національних інтересів 'АНТС' за фінансової підтримки Європейського Союзу. Інформаційні партнери заходу: Громадський Простір та Громадське радіо. 

Категорія: Статті