01 Листопада 2022, 15:11

Анастасія Добровольська, проєктна менеджерка УКФ, взяла участь у міжнародному воркшопі «Оцінка потреб для оптимальної підтримки культурного сектору України та зміцнення співпраці між Україною та ЄС», що відбувся у Варшаві (Республіка Польща) з 19 по 21 жовтня. Загалом Україну та її потреби представило більше 20 учасників та учасниць з різних українських інституцій та організацій.

Метою воркшопу було обговорення потреб культурно-креативного сектору України, мапування ключових проблем та завдань для прийняття подальших конкретних кроків у покращенні діяльності культурно-креативного сектору як в Європі, так і в Україні. Куратори – експертки Анна Карнаух та Катерина Кравчук

«За результатами воркшопу ми напрацювали низку рекомендацій та пропозицій для європейських партнерів щодо ведення ефективної грантової та програмної політики культурних інституцій Європи в Україні, особливо в умовах повномасштабної війни росії проти України. Культурний фронт не мовчить і всіма доступними способами сприяє якнайшвидшій перемозі України», – розповіла Анастасія Добровольська.

Захід було ініційовано Cultural Platform Relations у співробітництві з Головою Європейської Комісії з питань добросусідства та розширення.



Категорія: Статті