«Реновація експозиційно-подієвого простору Березнівського краєзнавчого музею»

Український культурний фонд / Архів проектів УКФ / «Реновація експозиційно-подієвого простору Березнівського краєзнавчого музею»

Рік: 2021

Локація: Рівненська область

Продукт: музей/експозиція

Бюджет: 647194 грн

Заявник: Комунальний заклад «Березнівський районний краєзнавчий музей» Березнівської міської ради

Проєкт онлайн:

«Реновація експозиційно-подієвого простору Березнівського краєзнавчого музею»

https://rivne.travel/inspiration/nevidomi-malinski-nova-ekspozicia-bereznivskogo-muzeu?fbclid=IwAR2NfW76XKDQpN-aMiZv_tbbO8Ecl_noe1YJJhrEmPufRgGXygmW6nWMXWs


Проект спрямовано на підщивення конкурентноспроможності та ефективності надання екскурсійних послуг у Березнівському краєзнавчому музеї шляхом модернізації внутрішньої музейної експозиції та облаштування зовнішнього музейного простору під локацію для публічних культурно-мистецьких подій. В межах проекту буде створено ряд інноцівайних, інклюзивних культурних продуктів, що стануть частиною музейної експозиції – інтерактивна карта, 3D моделі експонатів, аудіогід, 3D панорама. Буде проведено активну комунікаційну стратегію для активізації місцевого населення та туристів до роботи музейного комплексу. Проект забезпечить розширення можливостей музейної роботи через створення вуличного простору на території музею для мистецьких подій та освітніх захлдів.